DEZNODĂMÂNT TRAGIC

0
810

Deznodământ tragic în cazul lui Viorel Lucian Găman, buzoianul care a dispărut în Munţii Bucegi în urmă cu mai bine de trei luni. Cadavrul său a fost descoperit ieri de către un grup de turiști, în staţiunea Buşteni, şi a fost recuperat de salvamontişti, câteva ore mai târziu, dintr-o râpă de pe Valea Seacă a Crucii. Bărbatul avea 41 de ani şi era dispărut de pe 8 iulie, când a pornit spre staţiunea Moeciu de Sus pentru a-şi întâlni iubita.

Salvamontiştii din stațiunea prahoveană Buşteni au fost solicitaţi, ieri, să intervină pentru a recupera cadavrul unei persoane decedate. Corpul neînsufleţit a fost descoperit de către un grup de turişti care se afla pe un traseu montan. Cadavrul se afla la baza unei râpe din zona Valea Seacă a Crucii, un traseu nemarcat, extrem de dificil din Masivul Bucegi. Printre rămăşiţele împrăştiate pe pe câţiva metri pătraţi au fost descoperite actele de identitate ale lui Viorel Lucian Găman, buzoianul dat dispărut pe data de 8 iulie. Polițiștii prahoveni de la Serviciul Criminalistic au început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus la moartea bărbatului de 41 de ani.

Pe data de 8 iulie, Viorel Lucian Găman a coborât din tren la Buşteni şi a pornit pe jos, prin munţi, până la Crucea Caraiman, punct din care ar fi dispărut. Sunt indicii că bărbatul avea la el, în momentul dispariției, suma de 20.000 de lei, bani obținuți în urma unei moșteniri. El nu-și ţinea banii în casă, fiind convins că locuinţa închiriată nu era sigură.

Viorel Găman este tatăl a doi copii care, după divorţ, au rămas la mama lor în apartamentul familiei. Acesta a părăsit domiciliul conjugal pentru a locui în chirie, pe care o acoperea lunar din salariul de la firma la care lucra ca depanator de electrocasnice dar şi din banii căpătaţi după dezbaterea unei moşteniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 44