DASAEV RĂMÂNE ÎN AREST

0
1047

Principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbalişti americani de la echipa din Brăila-ACS Cuza Sport, rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile. Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de Dasaev, este acuzat, printre altele că i-ar fi înjunghiat pe cei doi sportivi, în noaptea de 15 spre 16 septembrie la o terasă din centrul municipiului Brăila. Acesta susține însă că este nevinovat.

După atacul din noaptea de 15 spre 16 septembrie, principalul suspect de înjunghierea celor doi sportiv americani, Daniel Gabriel Husein, zis și Dasaev, s-a prezentat pe 17 septembrie, la Parchet. El a susținut în fața oamenilor legii că este nevinovat și că, de fapt, el este victima în acest caz. Dasaev recunoaște doar săvârşirea faptei de tulburare a ordinii publice.

Daniel Gabriel Husein şi-a petrecut o noapte, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, după ce a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, magistraţii Curţii de Apel Galaţi, după ce au evaluat cererea, au respins că nefondată contestaţia formulată de inculpat, acesta rămânând în arest preventiv pentru 29 de zile.

Cei doi sportivi, Darrel Bowie, de 24 ani, aflat atunci în stare gravă, şi Joseph McClain, de 25 ani sunt acum în afara oricărui pericol. Cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a Brăilei, Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =