Festivalul Național de Teatru, susținut de Institutul Cultural Român

0
945

Festivalul Național de Teatru (FNT), ediția a 28-a, se va desfășura în București în perioada 19-29 octombrie 2018 și va aduce în fața bucureștenilor 36 de spectacole din selecția oficială a FNT.

Festivalul este susținut de către Institutul Cultural Român. Potrivit informațiilor furnizate de ICR , se va păstra tradiţia iniţiată în anul 2006 de directorul artistic și criticul Marina Constantinescu de a invita mari spectacole ale lumii la Bucureşti în cadrul FNT. Astfel,  şi în acest an, trei spectacole de teatru și alte trei producții din sfera dansului, semnate de nume mari ale scenei europene vor oferi ocazia publicului român de a lua contact cu unele dintre cele mai noi tendințe ale artei contemporane.Ediţia acestui an a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată unei mari personalităţi a culturii române care anul acesta a împlinit 80 de ani:  doamnei Cătălina Buzoianu, regizor şi profesor.

Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a acordat Înaltul Patronaj ediției din acest an a Festivalului Naţional de Teatru. Este pentru a patra oară consecutiv când Președintele alege să susțină valoarea și performanța promovate de FNT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 25