Buzău: Tânăr tâlhărit în centrul oraşului

0
1235

Alertă maximă vineri seară în municipiul Buzău. Forțe impresionante de poliţişti au acţionat, pentru prinderea unui tâlhar care a atacat mai mulţi tineri chiar în centrul oraşului într-o zonă intens circulată. Un suspect a fost reţinut de poliţişti două ore mai târziu.

Trei tineri au fost atacaţi din senin de un bărbat în timp ce se plimbau pe platoul din centrul municipiului. Tâlharul i-a smuls unui băiat telefonul mobil din mână apoi i-a ameninţat cu bătaia şi pe ceilalţi doi amici ai acestuia. Victima tâlhăriei a strigat după ajutor dar nimeni nu a intervenit. Speriaţi de agresorul furios, cei trei tineri s-au refugiat într-un magazin de telefoane mobile, după care au sunat la poliţie.

Oamenii legii au aflat că agresorul are o constituţie robustă şi că la momentul atacului era îmbrăcat sport cu pantaloni scurţi iar pe cap purta o şapcă roşie. Poliţiştii au efectuat razii de amploare în Gara CFR şi la cele două autogări precum şi în sălile de jocuri din oraş.
După aproape două ore de la sesizarea faptei, oamenii legii au reţinut o persoană de 22 de ani care ar corespunde cu descrierea tâlharului care i-a atacat pe cei trei tineri vineri seara în jurul orei 20.00 în centrul municipiului Buzău. Bărbat a fost condus la sediul Poliției Municipiului Buzău și a fost reținut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 60