Tinerii absolvenţi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc au fost avansaţi în grad în faţa autorităţilor prezente la ceremonie

0
2016

 

Moment emoţionant astăzi pentru peşte 150 de absolvenţi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, judeţul Buzău. Tinerii au fost avansaţi în grad în faţa autorităţilor prezente la ceremonie, într-un cadru festiv, la care au mai participat rude şi prieteni.

La evenimentul festiv de absolvire, care a avut loc astăzi, chiar în centrul orașului Buzãu, au participat oficialitãți locale, dar și invitați. Mândri de uniforma militară, 114 de absoventi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, băieţi şi fete, au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a. Alți 37 de absolvenți, dintre care şi o fatã, au fost avansați la gradul de sergent.

Tinerii absolvenţi vor fi repartizați în unitãțile Forțelor Aeriene, Forțelor Tereste și Forțelor Navale.

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” Boboc, are sediul în localitatea buzoiană Cochirleanca, unde, an de an, sunt şcolarizaţi sute de tineri din toată ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 85