Buzăul va avea capace de canal cu stemă

0
1286
sursa foto: facebook.com/IonutSorinApostu

 

Stema orașului Buzău se va afla peste tot, inclusiv pe capacele de canal. Conducerea Primăriei  Buzău a luat această decizie întrucât în acest moment capacele sunt de modele diferite, iar unele dintre ele sunt deteriorate.

Capacele de canal din Buzău vor fi toate la fel și se vor turna având pe fața superioară stema orașului.

Primăria  Buzău a luat această decizie întrucât în acest moment capacele sunt de modele diferite, iar unele dintre ele sunt deteriorate. Astfel, în maximum doi ani, toate capacele de canalizare din orașul Buzău vor fi înlocuite cu unele noi, care vor avea gravată stema municipiului reședință de județ.

Procesul de schimbare a acestor capace va începe cu cele 100 de străzi care sunt cuprinse în programul de reabilitare și asfaltare de anul acesta. Costul unui astfel de capac care va avea turnată stema orașului va costa aproape 400 de lei, iar înlocuirea lor cade în sarcina Companiei de Apă.

La acest moment, multe dintre capacele de canal din Buzău sunt sparte ori nu se mai încadrează în ramele căminelor, fiind, dincolo de aspectul estetic dezolant, un adevărat pericol pentru autovehicule.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + = 9