Noi filme la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 8-14 iunie!

0
1532

 

Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,Jurassic World: Un regat în ruină,, şi ,,Taxi 5,,. Copiii au şi ei parte de două animaţii de excepţie, dublate în limba romana: ,,Operaţiunea Ham-Ham,, şi ,,Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă,,. Preţul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, cu vârsta de până la 10 ani.

În perioada 8-14 iunie, Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, v-a pregătit noi filme. Sâmbătă şi duminică, de la orele 12.00 şi 14.00, copiii sunt inivitati la animaţiile, 2D, dublate în limba romana ,,Operaţiunea Ham-Ham,, şi ,,Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă,,.

Tot în weekend, de la ora 16.00, va rula filmul ,,Taxi 5,,. Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia. Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, deoarece fugeau de la locul faptei cât ai clipi, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune.

Luni, cinematograful este închis, însă în restul zilelor de la orele 18,10 şi 20,45 este programată producţia ,,Jurassic World: Un regat în ruină,,. Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Cei doi ajung pe insulă şi descoperă o conspirație, care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă. Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17.40, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 33