Halep, încrezătoare înaintea partidei cu Elveţia din Fed Cup

0
1262

Numărul unu mondial în tenisul de câmp feminin, Simona Halep, se arătă încrezătoarea înaintea meciului cu Elveția în play-off-ul Grupei Mondiale.Întâlnirea dintre cele două echipe are loc în perioada 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.

Simona Halep, consideră că din punctul său de vedere, actualele jucătoare de tenis fac partea din cea mai bună generaţia a României în acest sport.

„Da, eu cred că este cea mai bună generaţie. (…) Mereu cred că am avut fete în tenis. (…) Sper să fie şi mai multe jucătoare, junioarele să muncească mult şi să aibă încredere că se poate orice şi să avem mereu aşa echipă puternică la Fed Cup şi România să aibă aşa multe jucătoare bune”, a declarat Simona Halep, în conferinţa de presă susţinută alături de colegele sale Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi de căpitanul nejucător Florin Segărceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 44