Drumul Național 10, care leagă Muntenia de Ardeal, este afectat în 25 de puncte după alunecările de teren din ultima perioadă

0
971

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dat insa asigurări că va aloca bani din bugetul de lucrări pentru refacerea șoselei. Din păcate, lucrările nu vor demara prea curând, din cauză că trebuie efectuate demersurile legale pentru  atribuirea lucrărilor, proceduri care nu se pot finaliza până la toamnă.

Vești sumbre în ceea ce privește situația drumului național 10 care leagă Muntenia și Ardealul. Afectata de alunecările de teren din această primăvară, șoseaua va fi reparată cu bani alocați de Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Din păcate, lucrările nu pot începe mai devreme de luna august, din cauza procedurior birocratice.

 

Autoritățile buzoiene caută soluții pentru efectuarea urgentă de reparații în cele mai critice puncte ale drumului, acolo unde, în prezent, se circulă alternativ, pe o singură bandă.

Pe lângă alunecările de teren de la Măgura, Viperești și Gura Siriului, probleme sunt și pe viaductul Giurca, unde a aparut o groapă în asfalt in care poate încăpea chiar o roată de mașină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 83