Noi filme la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 3-5 aprilie!

0
1712

 

În perioada 3-5 aprilie, Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, a pregătit noi filme pentru cinefili.
De la ora 18,20 este programată pelicula ,,Pacific Rim 2: Revolta,,. Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

Zilnic, de la ora 20,50 va rula filmul ,,Ready Player One: Să înceapă jocul,, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday. După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găsi „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea.

Preţul unui bilet la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat este de 15 lei.
Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 32