Noi surprize la Cinema 3D, din Rm. Sărat, în săptămâna 30 martie-5 aprilie

0
1355

 

Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,Ready Player One: Să înceapă jocul,, ,,Pacific Rim 2: Revolta,, şi ,,Maria Magdalena,,. Copiii au şi ei parte de câteva surprize plăcute: animaţiile dublate în limba romana ,,Peter Iepuraşul,, şi ,,Prinţesa furată,,. Preţul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.

În perioada 30 martie-5 aprilie, Cinema 3D, din Rm. Sărat, a pregătit noi filme pentru cinefili. Sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00, micii spectatori pot urmări animaţia, 2D, dublata în limba romana ,,Prinţesa furată,,, iar de la ora 14.00 va rula animaţia ,,Peter iepuraşul,,. (https://www.youtube.com/watch?v=7Pa_Weidt08)
În weekend, de la ora 16.00, este programat filmul ,,Maria Magdalena,,. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba.

În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor de la orele 18,20 este programată pelicula ,,Pacific Rim 2: Revolta,,. Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

Zilnic, de la ora 20,50 va rula filmul ,,Ready Player One: “Să înceapă jocul,, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday. După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găsi „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea.

Preţul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 13