Şi-au pus uniformele în cui, au luat șorturile şi au trecut la cratiţă. Este vorba despre 9 poliţişti buzoieni care împărţiţi în 3 echipe au vrut să dovedească astăzi că se descurcă şi în bucătărie. Ineditul concurs organizat pentru a sărbători Ziua Poliţiei a avut şi o miză: bucatele de post preparate au fost oferite bătrânilor Azilului de bătrâni de la Ulmeni.
Borș de pește, musaca și o tartă cu mere. Acesta a fost meniul ce a trebuit preparat de cele 3 echipe de poliţişti buzoieni. Cu experinta sau nu în ale gătitului, concurenţii au răspuns prompt provocării şi au trecut imediat la cratiţă.
Cele trei echipe, formate dintr-o femeie şi doi bărbaţi, au reuşit să termine preparatele, gatite după propriile reţete, după mai bine de două ore. Un bucătar cu experință a analizat cu atenţie modul de preparare a bucatelor şi i-a notat pe concurenţii cu epoleţi.
Gata pregătite şi aşezate pe platou, preparatele au fost prezentate şi degustate de un juriu.
Preparatele câştigătoare au fost donate, astăzi, azilului de bătrâni de la Ulmeni aparținând Fundației Sfântul Sava.