Probleme din cauza viscolului

0
1068
Sursa foto: Arhivă

 

În județul Buzău, a nins ca în povești toată noaptea. Ca de fiecare dată, vântul a suflat cu putere în zona de câmpie a judetului a creat mari probleme. În sudul judeţului, traficul rutier este practic paralizat, spre disperarea șoferilor care ar fi trebuit să ajungă cu treburi la Buzău. Noaptea trecută, a nins puternic și în zona de munte, traficul rutier realizându-se și aici cu dificultate.

A nins puternic iar viscolul a suflat cu putere în zona de câmpie a județului Buzău. În Bărăgan, ca de fiecare dată când ninsorile cad în abundență, zăpada a pus mari probleme șoferilor. Sute de locuitori din comunele Smeeni și Brădeanu, care au serviciul în municipiul Buzău, nu au mai putut face deplasarea, traficul rutier fiind paralizat din cauza zăpezii de pe carosabil, dar și a lipsei vizibilității.

Acesta este motivul pentru care autoritășile au luat decizia, la primele ore ale dimineții, să închidă drumul județean care leagă municipiul Buzău de orasul Pogoanele. Asta, spre disperarea unor șoferi care ar fi dorit neapărat să ajungă in oraş.

A nins puternic și în zona de munte a județului Buzău. Ieri, un autoturism de teren şi două camioane în care se aflau angajaţi ai unei firme de exploatare forestieră au rămas înţepenite în nămeţi, la marginea unei păduri din zonă.

După ce au solicitat ajutor la 112, pentru rezolvarea situaţiei, la faţa locului au fost trimise două utilaje din cadrul Secţiei de Drumuri Judeţene. Ulterior, firma care deţine vehiculele a fost amendată cu 290 de lei pentru încălcarea regimului de tonaj, deoarece camioanele cu lemne nu aveau voie să se depalseze pe acest drum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =