Scene care ar părea desprinse din filmele de comedie: Jeep tras de boi

0
1325

 

Un filmuleţ postat de o buzoiancă de la munte, în care un autoturism cu mulţi cai putere este tras de boi, este viral pe internet. Prin clipul postat pe Facebook, pe care mulţi l-ar considera mai degrabă comic, autoarea lui doreşte de fapt să atragă atenţia asupra stării jalnice a drumurilor din judeţul Buzău.

La 11 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană, scene care ar părea desprinse din filmele de comedie sunt o realitate dură. Videoclipul distribuit pe o rețea de socializare de o localnică din Mânzălești judetul Buzau arată o mașină 4×4 care se află pe o pantă plină de nămol. Din ceea ce se vede în filmare, se pare că drumul care leagă două sate ale comunei Mânzălești nu a fost asfaltat niciodată. Mașina se chinuie în zadar să urce pe pantă și este nevoie de intervenția a doi boi care să scoată autoturismul din mocirlă.

Videoclipul distribuit pe reteaua de socializare a strâns deja peste 37.000 de vizualizări și sute de comentarii în care oamenii deplâng starea infrastructurii rutiere din mediul rural, povestind despre situații similare cu cele surprinse în imagini. Din spusele lor, in judetul Buzau ar exista mult mai multe sate și comune unde drumurile nu au fost asfaltate niciodată.

Leonard Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 39