Anamaria Prodan îl apără pe Gigi Becali! Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

0
1537

 

Anamaria Prodan, care este căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, a fost extrem de categorică într-un mesaj pe care l-a făcut public pe contul său de pe o rețea de socializare.

Anamaria Prodan a sărit în apărarea lui Gigi Becali, cel care de-a lungul anilor a făcut donații substanțiale pentru călugării români de la Muntele Athos. Impresara l-a felicitat pe Gigi Becali pentru cum procedează în plan sportiv și pentru implicarea sa în acest domeniu.

“Stăteam și mă uităm cum ne batem joc de oameni cărora chiar le păsa de fotbalul românesc … Gică Hagi și Gigi Becali.  Gigi nu este bun? De ce? Pentru că a cumpărat numai jucători români la bani de vedete internaționale? Pentru că și dorește să dea șansă și să crească jucători tineri români?…. Pentru că a reușit performanța de a le face cotă de milioane? Cine a mai reușit așa ceva? Doar Becali și Hagi!… Și încet-încet fotbalul nostru se va clasa la nivel mondial pe ultimul loc… Felicitări pentru faptul că ați avut curaj să lăsați poarta Stelei pe mână unui copil (Andrei Vlad), atât de talentat cu perspective uriașe de a ajunge un portar imens care se va vinde pe milioane și care va aduce numele României pe buzele multor oameni ”, a transmis Anamaria Prodan.

(S.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 65