UNTOLD are un ”frate” la Constanța – NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă

0
1593

Legenda NEVERSEA spune că, undeva în apele Mării Negre, există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. O profeție milenară spune că toți cei ce vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele acestei insule își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe. După cum mai spune aceeași legendă, protectoarea mărilor este singura care îi poate călăuzi pe oameni spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD. NEVERSEA își va deschide porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume ce au făcut senzație la UNTOLD, dar și artisti care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie.

Primele 5.000 de abonamente ale festivalului Neversea se vor pune în vânzare începând de mâine. La prima editie Neversea, sunt așteptate să participe peste 150.000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =