VAL DE ACCIDENTE GRAVE ÎN CAPITALĂ. BILANȚUL: UN OM A MURIT IAR ALȚI PATRU AU FOST RĂNIȚI

0
1158

Autor: Newss.ro

     Primul accident a avut loc în intersecţia dintre Bulevardul Ștefan cel Mare şi strada Lizeanu. Un bărbat de aproape 60 de ani, care era băut, s-a împiedicat de o bordură şi a căzut pe şina de tramvai. În acel moment el a fost strivit de un tramvai care își făcea cursa. Bărbatul nu a avut nicio șansă. Timp de o jumătate de oră cât a durat operațiunea de scoaterea trupului bărbatului de pe șine traficul a fost oprit.

       Un alt eveniment rutier produs Bulevardul 1 Decembrie a băgat în spital două persoane, printre victime aflându-se și un copil de 6 ani. Două autoturisme s-au ciocnit violent din cauza unuia dintre conducătorii auto care a forţat semaforul. Șoferul vinovat era băut și pentru a scăpa de dosar penal le-a spus polițiștilor că la volan era iubita lui, care nu băuse.

      Șirul accidentelor a continuat în sectorul 3 al Capitalei cu o ciocnire violentă între două maşini. Vinovat se face un şofer grăbit care a trecut pe galben. În urma acestui eveniment, două persoane au fost rănite având nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 9 + = 19