IMPACT VIOLENT

0
1145

Un impact violent intre doua autoturisme a avut loc ieri dupa-amiaza, in localitatea prahoveana Potigrafu. Din cauze deocamdata necunoscute, soferul unui autoturism care se deplasa spre Ploiesti a intrat pe contrasens. A inaintat sute de metri, dupa care a izbit frontal o alta masina care circula regulamentar spre Bucuresti. Atat soferul care a provocat accidentul, cat si cei doi ocupanti ai celeilalte masini, au fost raniti  si transportati la spital.

Una dintre cele două maşini implicate în accident se deplasa spre Bucuresti. Soferul, de 62 de ani, si pasagerul din dreapta, o femeie de 55 de ani, care suferise un transplant hepatic, veneau de la Sibiu. Urmau sa ajunga la Spitalul Fundeni din capitala, cel mai probabil pentru un consult. La iesire din Potigrafu, masina celor doi a fost izbita de un alt autoturism intrat pe contrasens.

Puse cap la cap, informatiile anchetatorilor duc, cel mai probabil, la ipoteza ca  soferul masinii care circula spre Ploiesti ar fi adormit la volan. Doar asa s-ar putea explica faptul ca a intrat pe contrasens pe o portiune de drum unde nu sunt montate separatoare de sens si a izbit frontal un alt autoturism care circula regulamentar spre Bucuresti.

Leziunile usoare ale celor doi soferi nu au pus problema internarii. In grija medicilor, peste noapte, a ramas doar femeia care suferise interventia chirurgicala, insa si ea este in afara oricarui pericol. In cauza a fost deschis si un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Anchetatorii vor trebui acum sa afle motivul pentru care soferul vinovat de accident a ajuns cu  masina pe contrasens.

Redactor : Oana Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 16