RĂMÂNE ÎN FRUNTEA P.N.L.

0
1246

Ovidiu Anghel rămâne la conducerea PNL Buzău, în ciuda  rezultatelor slabe obținute la alegerile locale. El afirmă că și-a înaintat demisia, dar nu i-a fost acceptată de conducerea centrală a partidului. La nivel național, organizația judeteană Buzău a PNL s-a clasat pe locul 36 în ceea ce privește scorul electoral obtinut la scrutinul din 5 iunie.

Chiar înainte de alegerile locale, Ovidiu Anghel, președintele PNL Buzău și candidatul partidului la Primăria Buzău, a anunțat că își va da demisia din funcție în cazul unui insucces la scrutinul din 5 iunie. Acest lucru nu s-a întâmplat deşi Anghel a suferit o înfrângere clară în cursa pentru Primăria Buzău, iar la nivel judeţean, PNL a obţinut rezultate foarte slabe. Ovidiu Anghel a explicat astăzi că și-a depus mandatul de președinte al organizației, la întrunirea liderilor PNL de la Bucureşti, însă cererea nu i-a fost acceptată. Anghel susţine că nici președinții de organizații locale din judeţ nu i-au acceptat demisia.

Ovidiu Anghel spune că rezultatele de la Buzău sunt rezonabile, PNL obţinând 270 de consilieri locali. Totuşi, la nivel național, organizația judeteană Buzău s-a clasat pe locul 36 în ceea ce privește scorul electoral obtinut la scrutinul din 5 iunie. Ovidiu Anghel a fost numit  în funcţia de preşedinte al Partidului Național Liberal Buzău în luna martie.

Reporter: Tatiana Botiţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 42 = 44