ACCIDENT TERIBIL LA URZICENI SOLDAT CU DOI MORȚI ȘI 2 RĂNIȚI. PRINTRE PERSOANELE DECEDATE SE AFLĂ UN ANGAJAT AL ISU IALOMIȚA, DIN URZICENI

0
3762

Autor: Daniel Țigleanu

        Accientul s-a produs vineri după-amiază, pe DN2 E85, la kilometrul 55, la Urziceni. Incidentul în care au fost implicate două mașini s-a soldat cu 4 victime: doi morți și doi răniți printre care un copil de trei ani care este în comă. Printre victimele decedate se numără un angajat al ISU Ialomița, din Urziceni. Acesta se afla în mașină alături de soția și copilul său, aceștia din urmă fiind răniți. Din primele informații primite de la IPJ Ialomița, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă.

       La locul accidentului au intervenit 4 mașini ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. Una dintre salvări l-a preluat pe micuț, care va fi transportat la un spital din București.  Polițiștii aflați la locul tragediei au demarat cercetările pentru a se stabili cauzele accidentului. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, cozile de mașini depășind un kilometru.

accident 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 79