S-A STABILIT LOTUL ROMÂNIEI PENTRU EURO 2016

0
1382

Autor: Leonard Bunilă

    Zi extrem de agitată, marți, pentru jucătorii naționalei României de fotbal. Dacă inițial Chiricheș i-a dat emoții selecționerului din cauza unor probleme medicale, spre seară lucrurile s-au complicat pentru Claudiu Keșeru. Atacantul lui Ludogoreț a fost anunțat inițial în afara lotului, pentru ca într-un final selecționerul Anghel Iordănescu să decidă să îl ia în Franța în locul lui Alexandru Maxim.

    Mijlocașul lui Stuttgart s-a alăturat astfel golgheterului Ligii Întâi, Ovidiu Hora, lui Andrei Ivan, Adrian Ropotan și Alin Toșca, jucători care nu au prins lotul pentru Euro 2016. În aceste condiții, cei 23 de fotbaliști pe care se va baza Anghel Iordănescu la Campionatul European din Franța sunt: Tătărușanu, Pantilimon și Silviu Lung junior în poartă, Săpunaru, Mățel, Chiricheș, Găman, Grigore, Moți, Raț și Filip pe linia de fund, în timp ce mijlocul va fi asigurat de Pintilii, Hoban, Prepeliță, Popa, Torje, Chipciu, Stanciu și Sânmărtean.

     În linia de atac se vor afla Keșeru, Stancu, Andone și Alibec. Până la startul Campionatului European din Franța, România va mai susține o partidă amicală, pe 3 iunie, în compania Georgiei, la București. La Euro 2016, România face parte din Grupa A, alături de Franța, Elveția și Albania. Primul meci al tricolorilor va fi pe 10 iunie, la Paris, chiar împotriva Franței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 56