REȚEA DE TRAFICANȚI DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ DE D.I.I.C.O.T. BRĂILA

0
1571

Autor: Newss.ro

   Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, și procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Brăila împreună cu  poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, de la inspectoratele de poliție judeţene Galaţi şi Brăila, precum și  jandarmi au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiile Brăila şi Galaţi, la membrii unei grupări infracționale specializate  în trafic de droguri şi  operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Totodată au fost prinși în flagrant delict, doi brăileni cu vârste de 41 și respectiv 21 de ani, în timp ce cumpărau de la o altă persoană o cantitate de substanţă vegetală. În urma perchezițiilor, au fost confiscate cantităţi de canabis, substanţe vegetale şi substanţe pulverulente, pliculețe tip „zipp-lock”, bani, cântare electronice, grindere și înscrisuri cu valoare probatorie.

big_img-20160531-wa0022      Potrivit rechizitoriului procurorilor D.I.I.C.O.T. Brăila, în perioada 2015-2016, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 41 de ani, ar fi ,,constituit gruparea infracțională, pentru distribuirea de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza municipiului Brăila, îndeosebi în rândul elevilor, acestea fiind procurate de la dealeri din municipiul Galați. În urma administrării probatoriului, patru persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă” se precizează în comunicatul D.I.I.C.O.T.

    Marți, 31mai, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor 4 inculpați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 25 = 31