HM BUZĂU LA UN PAS DE PROMOVAREA ÎN LIGA NAŢIONALĂ!

0
1435

Autor: Newss.ro

         În primul meci de la turneul de baraj, disputat sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Piteşti, handbalistele de la HM Buzău au obținut Victoria în fața CSM Slatina cu 28-24 (14-11). Buzoiencele au avut una dintre cele mai bune evoluţii din istoria recentă a echipei. Ele au condus în permanenţă pe tabelă. În minutul 50, handbalistele din Slatina au fost la un pas de a egala la scor și a prelua conducerea însă fetele de la HM Buzău au reușit să își fructifice fiecare avantaj.

        Duminică, 29 mai, de la ora 17.00, Handbal Municipal a jucat cu prima divizionară Măgura Cisnădie, în cel de-al doilea meci din grupa de la baraj. Cu experienţa unui an de Ligă, Măgura Cisnădie a fost la conducerea jocului, în ciuda eforturilor depuse de jucătoarele din Buzău.  Cisnădie s-a dezlănţuit în final, adjudecîndu-şi partida cu 32-25.

        Promovarea Handbal Municipal Buzău în Liga Naţională mai este încă posibilă. Echipa buzoiană ar putea ajunge în primul eşalon şi de pe locul 3, în condițiile în care ar câștiga meciul de marţi dimineaţă cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă, Ştiinţa Bucureşti sau Cetate Deva. O altă variantă de promovare a buzoiencelor ar mai fi și mult vehiculata retragere din Liga Națională, a echipei HCM Baia Mare. Astfel s-ar mai elibera un loc în Ligă, ce va fi acordat echipei care va termina pe locul 3, turneul de baraj de la Piteşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 75