NICUȘOR CONSTANTINESCU ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE

0
1360

Autor: Newss.ro

     Curtea de Apel Constanța a admis, vineri seară, cererea procurorilor anticorupție de instituire a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu. Decizia pronunțată este executorie. În timp ce era dus în arest, Constantinescu a declarat că este nevinovat. ,,Este o dictatură în 2016 şi (…) aceşti judecători nu au făcut cinste justiţiei şi dreptăţii din România. Din păcate!(…) Eu sunt nevinovat! ” a spus fostul şef al Consiliului Județean Constanța.

        În baza unui mandat, acesta a fost ridicat de jandarmi, vineri după-amiază, din Spitalul Județean de Urgență Constanța și adus cu ambulanța la Curtea de Apel. Constantinescu a fost prezentat instanței pentru a fi audiat în cazul cererii de arestare preventivă, formulată de procurorii DNA. Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța este acuzat de abuz în serviciu pentru subfinanțarea activității Centrului Militar Zonal.

       Joi, 19 mai, Nicușor Constantinescu a fost operat în Clinica de Urologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.  Procurorul din cadrul DNA Constanța, a cerut vineri în instanță înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru Constantinescu, după ce acesta nu s-a prezentat la termenele succesive de judecare a cauzei sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 61