UPDATE: O FEMEIE A MURIT AZI-NOAPTE ÎN URMA ACCIDENTULUI DE SÂMĂTĂ DE PE BULEVARDUL UNIRII, DIN MUNICIPIUL BUZĂU

0
1345

Autor: Newss.ro

       Accidentul de sâmbătă seară, în care au fost implicate 3 mașini, s-a soldat cu moartea unei femei de 91 de ani, pasageră în autoturismul Skoda, izbit violent de un Wolkswagen chiar la intersecția cu strada Ciochinescu, din municipiul Buzău.

        În urma impactului, bătrâna a fost dusă de urgență la Spitalul Județean Buzău, iar după câteva ore a murit. Vinovat de întreaga tragedie se face șoferul de 19 ani, elev la Liceul de Arte „Margareta Sterian”. Acesta ar urma să fie acuzat acum de ucidere din culpă.

        Lipsa de experiență a tânărului, care și-a luat permisul abia în februarie 2016, a făcut ca sâmbătă să producă un adevărat carambol pe Bulevardul Unirii Sud. Șoferul de 19 ani aflat la volanul unui Audi care circula dinspre Bariera Ploiești spre centrul orașului, a schimbat direcția spre stânga, către strada Ciochinescu, deși avea interzis.

         În acel moment, mașina sa a fost izbită violent de un Volkswagen care circula din sens opus. Din impact, autoturismul Volkswagen, la volanul căruia se afla un buzoian de 32 de ani, a fost proiectat într-o Skoda cu numere de Buzău, care circula tot dinspre Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =