TIR RĂSTURNAT ÎN LOCALITATEA SIBIOARA, JUDEȚUL CONSTANȚA

0
1724

Autor: Newss.ro

        Două persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în urma uni accident produs pe DN22 Constanţa – Tulcea, în zona localității constănțene Sibioara. Conducătorul TIR-ului și un pasager au suferit mai multe leziuni. Cele două victime, de 45 și, respectiv, 31 de ani, au scăpat cu răni ușoare. Potrivit polițiștilor,  un autotren încărcat cu fier vechi s-a răsturnat.

        La locul accidentului au sosit medicii Serviciului de Ambulanță, polițiștii de la Rutieră, dar și pompierii militari, care au luat măsurile necesare pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla împrejurările exacte în care s-a produs acest incident.

      Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române în zona Sibioara,  la ieşirea din localitatea Lumina către Tulcea, traficul se desfășoară cu dificultate. Pe lângă tirul răsturnat pot circula alternativ, doar autovehiculele de dimensiuni mici. Centrul INFOTRAFIC oferă ca rută ocolitoare DJ226A Tariverde – Nuntaşi – DJ226 Săcele – Năvodari – Lumina.

tir rasturnat 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =