UPDATE: 7 PERSOANE SUSPECTATE DE OPERAȚIUNI ILEGALE CU TUTUN AU FOST REȚINUTE DE POLȚIȘTI

0
1486

Autor: Daniel Țigleanu

          În urma celor 11 percheziții domiciliare desfășurate miercuri dimineață, în municipiul Ploiești și în 3 comune din județul Prahova, precum și în două puncte de lucru ale unei societăți comerciale, polițiștii de investigații criminale din Prahova alături de jandarmi au ridicat 4 aparate de procesat tutun, 2.800 de lei și 250 de kilograme de materie vegetală cu aspect de tutun.

        ,,Din cercetări a reieșit că persoanele vizate ar fi achiziționat tutun, pe care l-ar fi procesat și comercializat fără a respecta normele fiscale în vigoare. 38 de persoane au fost aduse la sediul poliție pentru audieri, din care 18 cu mandat.(…) Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal” se arată în comunicatul IPJ Prahova.

        Pentru 7 persoane, din cele 38 audiate de polițiștii prahoveni, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate joi dimineață, în fața judecătorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =