MOMENTE DE PANICĂ ÎN PLOIEȘTI

0
1251

Autor: Newss.ro

        Comercianții din piața de flori din cadrul Halelor Centrale din Ploieşti s-au trezit, luni după-amiază, că, din senin, o parte din tavanul clădirii a căzut peste câteva tarabe. Panicați oamenii au alertat pompierii care au sosit la locul incidentului cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

        ,,Este vorba despre un tavan din rigips, acesta s-a desprins pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, cel mai probabil în urma infiltraţiilor”, a menționat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. Tavanul prăbușit peste 4 tarabe de flori era din rigips. Comercianții au acuzat autoritățile locale că, deși au fost anunțate în repetate rânduri că o astfel de nenorocire s-ar putea întâmpla oricând, nu au făcut nimic. ,,Le-am spus faceți ceva la tavanul ăsta că s-ar putea să ne trezim cu el peste noi. Apa s-a infiltrat și normal că putea oricând să cadă. Dacă era cineva acolo? Ce făceau” a declarat unul dintre comercianți.

       De cealaltă parte, reprezentanții autorităților locale au spus că nu sunt fonduri suficiente pentru o reabilitare completă a pieței. Totuși, cu banii de care dispun vor încerca să facă treptat reparațiile necesare. Adminstratorul de Hale şi Pieţe a interzis florăreselor să mai desfăşoare activitatea comercială în acea zonă, urmând ca tarabele să fie mutate în alt loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 74