DATORIILE PETROLULUI AU SCOS OAMENII ÎN STRADĂ

0
1325

Autor: Leonard Bunilă

         Petrolul Ploiești a ajuns în pragul colapsului, la mai puţin de trei ani după ce a câştigat Cupa României şi a scos zeci de mii de oameni în stradă, la Ploieşti. Datoriile prahovenilor au crescut cu două milioane de euro de la intrarea în insolvenţă şi au ajuns în acest moment la zece milioane de euro, în condiţiile în care administrator special a fost numită Clarisa Vârcioroveanu, concubina patronului Dan Capră.

         Intrarea în faliment a ,,galben-albaştrilor” pare astfel doar o chestiune de zile. Pe 25 mai, Petrolul ar putea primi lovitura de graţie din partea Tribunalului Prahova. Mulţi jucători din lot au deja salariile neplătite de cinci luni, din noiembrie anul trecut, în timp ce străinii sosiţi în iarnă au primit un singur salariu, la începutul lunii februarie. În aceste condiţii, Giuseppe Prestia şi Romain Inez şi-au reziliat contractele în plin sezon, iar alţi fotbalişti par şi ei decişi să abandoneze corabia înainte de finalul stagiunii.

         Mai mult, de două luni, clubul nu mai are medic nici la antrenamente. Unul dintre foştii doctori ai clubului, Laurenţiu Bulata, mai ajută ocazional Petrolul. Din acest motiv, Constantin Mişelăricu, suspect de comoţie, a fost consultat la Iaşi de medicul celor de la CSMS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 21