GEST EXTREM AL UNUI TÂNĂR DE 21 DE ANI DIN VIȘANI, JUDEȚUL BRĂILA

0
2755

Autor: Daniel Țigleanu

          Costel Dima, tânărul de 21 de ani a ales, duminică seară, să-și pună capăt zilelor de teamă că a stricat mașina unuia dintre frații săi plecat în străinătate la muncă. Costel a luat mașina pentru a ajunge la Jirlău, la o fostă iubită, însă la ieșirea din Vișani, a pierdut controlul asupra mașinii.

          A intrat pe contrasens și s-a înfipt în șanț. Costel a ieșit din mașină și s-a dus acasă nevătămat. Odată ajuns în casă, tânărul a realizat că a avariat serios mașina fratelui său iar atunci panica l-a cuprins. Pentru a se mai liniști, Costel a început să bea însă gândurile negre l-au cuprins. A decis să se sinucidă și după ce a prins curaj și-a pus un lanț pentru câini în jurul gâtului și s-a spânzurat într-un șopron.

          Nenorocirea a fost descoperită de un alt frate al tânărului, luni dimineață, în jurul orei 4. După ce și-a revenit din șoc acesta a mers la un vecin unde a sunat la 112, pentru a anunța nenorocirea. Trupul neînsuflețit al lui Costel a fost transportat la Medicină Legală, iar polițiștii au demarat o anchetă.

          Oamenii sunt șocați de gestul extrem al băiatului mai ales că îl știau drept un copil cuminte. Tânărul a lăsat în urmă o mamă paralizată, imobilizată la pat, un frate cu handicap, iar alți doi plecați la muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha + 45 = 49