CINCI BUZOIENI PARTICIPĂ LA CAMPIONATUL NAŢIONAL INDIVIDUAL

0
1188

Autor: Leonard Bunilă

       De vineri și până duminică, Sala Sporturilor din municipiul Bistrița va găzdui Campionatul Naţional Individual rezervat tenismenilor juniori II. Evenimentul este organizat de Federația Română de Tenis de Masă. La startul competiției se vor afla şi cinci sportivi de la secția de masă a Clubului Sportiv Municipal Buzău. La turneul de la Bistrița vor face deplasarea tenismenii Eduard Ionescu, Andrei Miron, la întrecerea băieților, şi Iulia Săpungiu, Irina Rus și Andra Murea, la competiția fetelor.

     Din păcate, la naționalele de juniori II nu va putea participa cel mai promițător tânăr tenismen buzoian, Bogdan Poteraș, care a ratat deplasarea în Ardeal din cauza unei accidentări.  In condițiile în care toți sportivii buzoieni fac parte dintr-o categorie inferioară de vârstă față de majoritatea concurenților, obiectivul delegaţiei buzoiene este cucerirea măcar a unei medalii.

      La startul competiției se vor afla cei mai promițători tineri tenismeni din țară. Competiția a demarat astăzi cu faza grupelor, sâmbătă vor avea loc întrecerile la dublu și dublu mixt iar duminică, sunt programate semifinalele și finalele competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 60