PERCHEZIȚII LA CENTRELE DE DEZMEMBRĂRI DIN LOCALITĂȚILE LIMPEZIȘ ȘI POȘTA CÂLNĂU, JUDEȚUL BUZĂU

0
1501

Autor: Newss.ro

          Joi dimineață, peste 25 de poliţişti specializaţi în investigarea criminalității economice din Buzău desfăşoară o serie de percheziţii în 6 puncte de depozitare a maşinilor din Limpeziș și Poșta Câlnău pentru evaziune fiscală. Într-un comunicat de presă al poliţiei buzoiene se arată că: ,,în perioada 2014 -2015, cei în cauză au desfășurat activități neautorizate de valorificare a subansamblurilor și pieselor provenite din dezmembrări auto. Acestea ar fi fost comercializate la diverse peroane fizice în mod direct sau expediate prin firme de curierat, în urma unor anunțuri postate pe internet, fără ca veniturile obținute să fie declarate organelor fiscale.

       Prejudiciul cauzat din activitatea infracțională până la acest moment este de peste 200.000 de lei. Polițiștii vor pune în aplicare trei mandate de aducere, persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău. La activități participă și reprezentanți ai Registrului Auto Român – Departamentul Supraveghere și Piață și ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău.      

Acțiunea se desfășoară în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea polițiștilor de investigarea criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =