STEAUA A REMIZAT CU DINAMO, 1-1 PE ,,NAŢIONAL ARENA”

0
1506

Autor: Leonard Bunilă

      În Derby-ul de România, episodul 163, Laurențiu Reghecampf și Mircea Rednic au început fără niciun atacant. Pe ,,Arena Naţională”, Hamroun a avut prima şansă de gol, dar stelistul a fost blocat in ultimul moment. În minutul 16 însă, Černiauskas a rămas fără replică la devierea nefericită a lui Steliano Filip, care a respins în proprie poartă o atingere a lui Adi Popa. Şase minute mai târziu, Alexandru Tudor a oprit derby-ul din cauza torţelor aruncate din sectorul steliştilor.

        După pauză, Rednic a mutat excelent atunci când l-a introdus pe teren pe Gnohere şi golgheterul dinamovist a avut nevoie de doar două minute şi jumătate ca să restabilească egalitatea. Pasa ideală a lui Palic i-a adus francezului al zecelea gol al sezonului. Roș-albii puteau trece la conducere, în minutul 56, dar Niţă şi-a salvat echipa în faţa lui Dorin Rotariu.

        În celălalt careu, Hamroun a reluat slab o centrare a lui Nicușor Stanciu. Apoi, algerianul l-a servit pe Tade, dar atacantul stelist nu a nimerit spațiul porții. Pe final, Pintilii a primit al doilea galben și a fost eliminat, iar la faza următoare Nedelcearu a trecut la câțiva centimetri de golul de 2-1 pentru Dinamo. Steaua – Dinamo s-a terminat 1-1 și Rednic este neînvins în fața rivalilor în cinci partide jucate în acest sezon. Cu patru etape rămase din play-off, steliștii sunt la trei puncte în spatele liderului Astra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =