ANTRENAMENT PENTRU RIO

0
2218

Săptămâna aceasta, ora exactă în boxul românesc se dă de la Brăila. Cei mai valoroşi pugilişti seniori din România se întrec de mâine în cadrul unuia dintre cele mai puternice evenimente de profil,  Cupa României. Competiţia de la Brăila este un criteriu de selecţie pentru participarea la turneul de calificare pentru Olimpiada de la Rio, de anul acesta.

Campionul mondial AIBA Pro Boxing, Mihai Nistor, dinamoviştii Bogdan Juratoni, Andrei Arădoaie, campionul european de tineret din 2014, Răzvan Andreiana, Alexandru Ioniţă şi Amis Enver de la Farul şi,  nu în ultimul rand,  campionii Brăilei, Marian Piţa şi Robert Jitaru se vor lupta în ring pentru medalia de aur la ediţia 2016 a Cupei României la seniori.

Competiţia de la Brăila va fi şi un criteriu de selecţie pentru lotul care va reprezenta România la turneele de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Meciurile de selecţie vor avea loc la categoriile 49 kg între Alexandru Ioniţă (Dinamo Bucureşti) şi Amis Enver (Farul Constanţa), la 60 kg între Robert Jitaru (CSM Brăila) şi Mike Cioacă (SCM Bacău), la 64 kg între Ninel Gheorghe (Dinamo Bucureşti) şi Arsen Mustafa (SCM Bacău) şi la 81 kg între Andrei Arădoaie (Dinamo Bucureşti) şi Alexandru Machedon (SCM Bacău).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 74