Achiziţie importantă pentru partidul lui Victor Ponta

0
981

Fostul șef al inspectoratelor de poliție din Buzău și Ialomița, dar şi fost secretar al Ministerului de Interne, Viorel Ștefu, a devenit membru al Partidului Pro România. Fostul ofițer de poliție, cunoscut ca cel unul dintre cei mai severi comandanţi de poliţie, din ultimii ani, spune că a ales să intre în politică „pentru a face performanță”. Ștefu susţine că nu vizează o funcție de conducere în filiala Buzău a formațiunii Pro România, însă ar putea candida pentru o funcție în administrația locală.
Fostul chestor de poliție Viorel Ștefu, în vârstă de 59 de ani, a intrat în politică. Fost șef al inspectoratelor județene de poliție Buzău și Ialomița a devenit, de astăzi, membru al formațiunii Pro România. Ștefu a decis să intre în partidul condus de fostul premier Victor Ponta deoarece consideră că este o formațiune de viitor, cu oameni noi în politică care pot aduce un plus de performanță în administrația publică.
Viorel Ștefu spune că nu se gândește încă la o funcție de conducere în partidul condus de Victor Ponta, și că la început va ajuta cu sfaturi utile și va propune proiecte în sprijinul comunității buzoiene.

Viorel Ștefu a fost, înainte de pensioare, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Chestorul de poliție în rezervă a fost unul dintre dei mai severi șefi de inspectorate din țară. A condus cu mână de fier atât Poliția Buzău, între 2005 și 2009, dar și IPJ Ialomița, între 2009 și 2016, reușind să facă ordine într-un județ unde clanurile țigănești deveniseră foarte puternice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 60