O NOUĂ ÎNFRÂNGERE PENTRU HANDBALISTELE BUZOIENE

0
235
Arhivă

Înfrângerile au devenit o obișnuință pentru SCM Gloria Buzău. S-a întâmplat și în etapa cu numărul 7 a Ligii Florilor, echipa buzoiană fiind surclasată, 29-23, în deplasare, de Minaur Baia Mare.

Maramureșencele au condus pe tot parcursul primei reprize, în timp ce Gloria a reușit o singură dată să se apropie la un singur gol, în minutul 18. A fost însă doar un foc de paie, Minaur desprinzându-se repede. Prima parte a meciului s-a încheiat 14-11, pentru gazde.

La reluare, handbalistele de la Gloria au jucat și mai prost. Băimărencele s-au distanțat constant și au condus, la un moment dat, la o diferență de 10 goluri, 28-18. Meciul era déjà jucat, iar avântul din final al buzoiencelor nu a reușit decât să reducă din proporțiile scorului. S-a încheiat 29-23, rezultat care consemnează a patra înfrângere consecutivă pentru SCM Gloria.

Echipa buzoiană a ajuns pe locul 12 al clasamentului, loc de baraj pentru retrogradare, și are în față alte trei partide imposibil de câștigat, cu SCM Rm. Vâlcea, Dunărea Brăila și Corona Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =