PROIECT ERASMUS, FINALIZAT LA GPP NR. 10 BUZĂU

0
74

Evoluția rapidă a tehnologiei, apariția de noi meserii pe piața muncii, precum și adaptarea tinerilor într-o societate în continuă schimbare presupun dezvoltarea  competențele profesorilor, care trebuie să țină pasul cu aceste schimbări și să evolueze pentru a acoperi nevoile de educație ale elevilor.

Dezvoltarea profesională continuă a cadrelor didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 din Buzău  reprezintă modalitatea prin care calitatea educației furnizate este păstrată la standardele impuse de societate, și în același timp, o modalitate prin care cadrele didactice își dezvoltă cunoștințele, abilitățile și competențele.

La începutul lunii octombrie, directoarea unității împreună cu un alt profesor din cadrul grădiniței au participat la cursul ”Inclussive classroom through ICT” în Napoli, Italia, aceasta fiind cea de-a doua mobilitate în cadrul proiectului Erasmus+ ”IMPREUNA PENTRU UN VIITOR MAI BUN”.

Prima mobilitate a proiectului a avut loc în luna mai, la Roma,  la care au participat alte două cadre didactice.

”Acest proiect s-a născut din nevoia  dezvoltării competențelor și a strategiilor didactice specifice pentru educația incluzivă a profesorilor, a dezvoltării competențelor digitale și a dezvoltării experienței în proiecte internaționale și se va finaliza prin diseminarea și valorificarea informațiilor și a competențelor dobândite în rândul cadrelor didactice din unitate, în rândul preșcolarilor și a părinților acestora, până în luna noiembrie 2024” a declarat doamna director Popa Georgeta.

”Impactul pozitiv al celor două mobilități internaționale ne determină să continuăm această frumoasă experiență a proiectelor Erasmus+” a declarat doamna profesor Zahiu Mariana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 72