BUZOIENI ARESTAȚI PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR. VIDEO

0
98

Doi buzoieni, un bărbat și o femeie, ambii din Brădeanu au ajuns în arest, în urma perchezițiilor la locuințele acestora din Brădeanu și Vernești. În timpul descinderilor, polițiștii au descoperit în casele celor doi o armă letală și muniția aferentă, ambele furate de la un tânăr din Brașov.

Perchezițiile oamenilor legii au avut loc în contextul unei investigații mai ample demarate în urma unei plângeri a unei femeie de 29 de ani din Buzău, care reclamase că a fost amenințată de un tânăr din Brașov. Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în seara de 19 septembrie, când tânărul a venit la locuința femeii, cerând insistent să îi deschidă ușa. Femeia, care mai fusese amenințată de acesta și în trecut, a sunat la poliție, dar brașoveanul a fugit înainte de sosirea autorităților. Ulterior, el a fost identificat și reținut de polițiștii din Buzău. Oamenii legii i-au găsit în mașină o armă letală și muniția aferentă, precum și 10.000 de lei. Ancheta a continuat, iar polițiștii au aflat că bărbatul deținuse anterior încă o armă letală, care îi fusese furată. Cercetările ulterioare au condus la cei doi tineri din Brădeanu.

După percheziții, cei doi buzoieni au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați  de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, precum și de furt. Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =