PREMIERA „O NOAPTE DE POMINĂ” SE ȚINE CU CASA ÎNCHISĂ

0
172

Teatrul „George Ciprian” propune publicului buzoian, o nouă premieră, una națională, în regia lui Daniel Bucur. Este vorba despre spectacolul ,,O noapte de pomină”, o comedie împânzită cu insinuări pline de spirit. Premiera, care va avea loc, vineri, 25 octombrie, se va ține cu casa închisă.

Spectacolul „O noapte de pomină”, de Derek Benfield, a fost o adevărată provocare pentru regizorul Daniel Bucur.

Povestea transpusă pe scena teatrului buzoian începe într-o primăvară, în sezonul romantismului, iar acţiunea se desfăşoară într-un hotel vechi de țară. Ferris, personaj interpretat de actorul Silviu Biriş,  a acceptat să aibă grijă de pensiunea surorii sale, în timp ce ea este în vacanță. Numai că el nu a anticipat toate situaţiile și problemele care vor apărea pe parcurs. Silviu Biriș este de părere că acest spectacol va fi un real succes, prin situațiile hilare care vor apărea pe parcursul piesei, ce va ține audiența într-o stare de binedispunere permanentă.

Un veteran al premierelor, puse în scenă de Teatrul „George Ciprian” Buzău, actorul Cristi Martin, îl va interpreta pe Roger, un afacerist influent, care consideră că totul se poate obține cu bani. Dar, la un moment dat va descoperi că nu totul se poate rezolva cu… bani.

Următoarea reprezentație a spectacolului ,,O noapte de pomină” va avea loc miercuri, 13 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 86