PERCHEZIȚII ȘI DOSARE PENALE, PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

0
133
Astăzi, 16 octombrie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău, efectuează 6 percheziții domiciliare, în județul Buzău, în două cauze penale privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat faptul că cinci persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de risc, către consumatori din județul Buzău.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, Inspectoratului de Poliție Județean Buzău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 42 = 48