VICTORIE ÎN AMICAL

0
221

 

Încă o victorie pentru Metalul Buzău, de această dată într-un amical, organizat în pauza competițională dictată de meciurile naționalei din Liga Națiunilor. Echipa buzoiană s-a impus cu 3-2 pe terenul Stelei, formație care a învins Metalul cu 1-0 în etapa 2 a Ligii 2, într-o partidă desfășurată la Buzău.

Steliștii au înscris primii, prin Adrian Popa, în minutul 14. cu un șut din 16 metri, la colțul lung. Metalul a egalat destul de rapid, în minutul 26. După o centrare din stânga, Alin Manea, complet nemarcat în careul Stelei, a preluat la 12-13 metri, a pivotat și a șutat la colțul lung. Buzoienii au preluat conducerea din minutul 35. Adrian Moldovan a înscris fără emoții dintr-un penalty obținut de Alin Manea.

Metalul s-a distanțat la 3-1, un minut și jumătate mai târziu, când Adrian Moldovan a urmărit și a împins în plasă o minge respinsă în față de Iancu, la un șut din fața careului.

Steaua a reintrat în joc în minutul 41, după un nou gol al lui Adrian Popa. Acesta a expediat un șut din 10 metri lateral dreapta, balonul a fost deviat și a sărit peste portar la colțul lung.

A fost și ultimul gol al meciului, deoarece în repriza a doua nu s-a mai înscris, chiar dacă cei doi antrenori au utilizat și ceilalți jucători avuți la dispoziție. Niciunul dintre fotbaliștii intrați nu s-au dovedit inspirați la finalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 20