RÂMNICENII, AȘTEPTAȚI SĂ DEPUNĂ DOSARELE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE

0
203

Râmnicenii pot depune actele în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie, pe perioada sezonului rece, noiembrie 2024- martie 2025. Persoanele interesate pot prelua cererile-tip şi declaraţiile pe propria răspundere de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială sau le pot descărca de pe site-ul instituției. Ajutorul se acordă pentru un singur sistem utilizat pentru încălzirea imobilului și numai pentru locuința de domiciliu sau, după caz, de reședință.

Pentru a beneficia de acest ajutor, venitul net mediu lunar pe membru de familie trebuie să fie sub 1.386 de lei. În cazul persoanelor singure, venitul nu trebuie să depășească 2.053 de lei.

Pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, precum și pentru acordarea suplimentelor de energie, se ia în calcul cuantumul pensiilor aferente lunii august 2024.

Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială Râmnicu Sărat recomandă cetățenilor să noteze corect pe cerere, numărul de telefon la care pot fi apelați. Titularii ajutoarelor pentru încălzire și ai suplimentului pentru energie sunt obligați să comunice orice modificare intervenită în situația locativă, componența familiei și a veniturilor acesteia, în termen de 5 zile de la data de la care a intervenit modificarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 26