MECI AMICAL ÎNCHEIAT CU VICTORIA GLORIEI BUZĂU

0
325

Victorie pentru Gloria Buzău în amicalul cu CS Afumați, partidă organizată în pauza competițională prilejuită de meciurile naționalei României din Liga Națiunilor.

Meciul s-a disputat, sâmbătă, pe stadionul din Râmnicu Sărat, pe un vânt care a bătut puternic. Deși a fost doar o partidă de pregătire, ambele echipe au alergat mult încă din start.

Echipa ilfoveană a fost cea care a deschis scorul la Râmnicu Sărat. Zaina a centrat dintr-un corner de pe stânga, de la prima bară mingea a fost respinsă greșit, în față, de fundașii buzoieni, iar Ștefan Cană a trimis cu capul, din 7-8 metri, lângă bara din dreapta. Gloria Buzău a egalat, însă destul de repede, dintr-un penalty ușor acordat de arbitru și transformat fără emoții de Ricardo Matos.

Și partea a doua a amicalului a fost dinamică, cu ocazii de ambele părți, iar golul care a decis partida a fost reușit de buzoieni în minutele de final, în 86, de către Cristian Dumitru. Acesta a înscris cu capul, la colțul scurt, din 6-7 metri, peste portar, după o centrare din acțiune din flancul drept.

Gloria Buzău, pe ultima poziție în SuperLigă după 12 etape, cu 10 puncte, va juca din nou în campionat, vineri, în deschiderea rundei a 13-a, de la ora 18:00, acasă cu FC Hermannstadt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =