UN NOU TRANSFER LA GLORIA BUZĂU

0
354

Gloria Buzău continuă să-și întărească lotul. După belgianul Ciranni, un alt jucător străin și-a dat acordul de a evolua la gruparea din Crâng. Este vorba despre Vítor Emanuel Araújo Ferreira, un mijlocaș central portughez care a evoluat ultima oară la un club din al doilea eșalon lusitan.

În vârstă de 27 de ani, Vitó, așa cum i se spune, a început fotbalul la academia lui FC Porto, însă nu a îmbrăcat niciodată tricoul echipei mari. În schimb, are câteva prezențe  bune în prima ligă portugheză. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o, însă, în Liga Portugal 2, eșalon în care a bifat 87 de partide. Vito poate juca și ca mijlocaș ofensiv, dar și în bandă. La un moment dat, el a fost cotat la 400.000 euro.

Este cel de-al 23-lea transfer realizat de Gloria Buzău în acest sezon, în care unii dintre jucătorii aduși au și plecat deja, după ce nu au dat satisfacție sau au avut probleme medicale. De asemenea, Vítor Emanuel Araújo Ferreira este al treilea portughez din lotul lui Eugen Neagoe, alături de Ricardo Matos și David Tavares. Ultimul joacă pentru naționala Capului Verde, însă este născut în Lisabona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 34