VICTORIE SPECTACULOASĂ PENTRU METALUL

0
151

Victorie spectaculoasă pentru Metalul Buzău în fața unei echipe obișnuite cu play-off-ul ligii secunde. Buzoienii s-au impus cu 4-0 în fața celor de la Mioveni și au bifat cea de-a doua victorie pe teren propriu în acest sezon

Prima repriză a fost una fără prea mari ocazii, de luptă, în care ambele formații au părut mai degrabă preocupate să nu primească gol. Metalul a avut câteva ocazii, rămase însă nefinalizate, în timp ce jucătorii de la Mioveni puteau înscrie încă din minutul 5.

În a doua parte a meciului, Metalul a părut o altă echipă. Buzoienii au fost mult mai motivați și dornici de victorie. A ajutat și mutarea antrenorului Vali Stan, care a schimbat, ambele vârfuri, preferând să joace în atac cu Alin Manea și Vali Robu. Mutare s-a dovedit inspirată, deoarece Manea a și reușit să deschidă scorul în minutul 64, după ce a păcălit  apărarea avansată a celor de la Mioveni, a driblat și portarul și a înscris în poarta goală. După numai cinci minute, a fost rândul lui Vali Robu să marcheze, tot după o eroare a defensivei oaspeților. Scăpat singur, a înscris cu calm, după ce-l depășise și pe portarul de la Mioveni. În minutul 77, Nica, trimis și el pe teren după pauză, a semnat golul de 3-0, din nou, după o eroare a apărării oaspeților. În prelungiri, același Vali Robu a stabilit scorul final cu un șut de la 16 metri.

În urma acesstui rezultat, Metalul Buzău s-a distanțat de zona periculoasă, ocupând poziția a 14-a cu 9 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 32