AMPLĂ RAZIE A POLIȚIȘTILOR ÎN ZONA DE NORD A BUZĂULUI. GALERIE FOTO

0
583

Ieri după-amiază, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, cu sprijinul jandarmilor, au organizat şi executat o razie în zona de nord a municipiului Buzău.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor comise cu violenţă, a actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice în zona localurilor şi unităţilor de alimentaţie publică, prevenirea şi combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere şi scoaterea din trafic a conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, în cadrul activităţilor fiind efectuate verificări şi cu privire la modul de asigurare cu pază a mai multor obiective de pe raza municipiului Buzău.

Totodată, s-a acţionat pentru siguranţa traficului rutier, fiind oprite pentru control  peste 80 de autovehicule, ai căror conducători auto au fost testați cu aparatele din dotare.

Au fost legitimate  peste 130 de persoane, 97 fiind verificate în bazele de date, iar 12 persoane au fost conduse la sediu, pentru a fi amprentate și fotografiate.

Poliţiştii au controlat și 10 obiective pe linie de paza și au fost verificați posesorii de arme și muniții, dar și persoanele aflate sub efectul unor măsuri preventive.

În contextul verificarilor efectuate la o societate comercială, polițiștii au constatat că societatea nu este dotată cu casă de marcat. Operatorul economic a fost sanționat contravențional pentru încălcarea prevederilor OG.28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal, cu amendă de 10.000 de lei. Totodată, a fost dispusă suspendarea activității societății până la remedierea problemei constatate.

Au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 17.480 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =