VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
296

Victorie mare pentru Gloria Buzău în fața unei echipe cu pretenții. Formația din Crâng s-a impus, duminică, pe teren propriu în fața Farului Constanța, la capătul unei partide în mare parte echilibrate.

În prima parte a meciului, jucătorii lui Hagi au avut mai mult inițiativa. Ambele echipe s-au închis ermetic și au contraatacat, ori de câte ori au avut ocazia. Din acest joc pe contre a și rezultat o ocazie mare de gol, în minutul 35. Gregoryan a tras din careu, periculos, însă șutul armeanului a fost deviat de portarul Lazar, în bară.

Echipa buzoiană a început mult mai motivată repriza secundă. De aici a venit și unica reușită a meciului în minutul 77. Tavares a demarat o fază rapidă de atac, mingea a ajuns la Budescu, iar veteranul a inventat o pasă către Ion Gheorghe, scăpat singur în flancul stâng. Mijlocașul i-a întors mingea la șut lui Canadjija, iar croatul a marcat, plasat, cu latul, din marginea careului.

Hagi a schimbat, în speranța egalării, însă jucătorii introduși nu au adus nimic în plus, iar Farul a plecat învinsă din Crâng. Ba chiar, Gloria putea majora diferența în minutul 88, atunci când Tavares a deviat pe lângă șutul lui Ion Gheorghe.

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a părăsit ultima pozițiea clasamentului, fiind pe locul 15, cu 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 15