ZECI DE ȘCOLI DIN JUDEȚUL GALAȚI AU CURSURILE CU PREZENȚĂ FIZICĂ SUSPENDATE

0
130

Activitatea didactică cu prezență fizică va fi suspendată acolo unde situația o impune, a anunțat ministrul Educației, Ligia Deca, în contextul avertizărilor meteorologice.

Ea a solicitat inspectoratelor școlare să pună la dispoziție de luni, începând cu ora 8:00, un număr de telefon unde să poată fi semnalate situațiile urgente generate de condițiile meteorologice nefavorabile în care pot fi implicați copii și familiile acestora.

În județul Galați,  98 de unităţi de învăţământ din 23 de localităţi din judeţul Galaţi au anunțat că astăzi vor avea activitatea didactică suspendată  din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Ministerul Educaţiei precizează că situaţia actuală, care include şi evacuarea localităţilor afectate de fenomenele meteo extreme, nu permite, în cazurile menţionate, desfăşurarea cursurilor în format online. Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ aflate în situaţia de a suspenda activitatea didactică vor stabili măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 23