GHEORGHE HAGI VINE LA MECIUL CU GLORIA, DIN CRÂNG

0
442

Gheorghe Hagi vine la Buzău pentru meciul din etapa a 11–a din Superligă dintre Gloria și Farul. Antrenorul, și în același timp, și patronul echipei constănțene va fi atracția fanilor care vor veni să urmărească partida pe stadionul din Crâng.

Potrivit informațiilor organizatorilor, bilete au fost deja vândute în număr mare și se așteaptă ca stadionul să fie aproape plin, mai ales că meciul este și la o oră considerată convenabilă de către microbiști.

Meciul va avea loc duminică, 29 septembrie, de la  16.00. Este de așteptat ca cel mai mare jucător român din toate timpurile, Gică Hagi, să fie asaltat de fanii buzoieni pentru poze și autografe.  În etapa trecută, Farul a câștigat cu 2-1 partida de pe teren propiu cu Sepsi, iar Gloria Buzău a făcut egal   3-3 , în deplasarea de la Botoșani.

În prezent, Farul ocupă poziția a 9-a în clasamentul Superligii cu 12 puncte, în timp ce echipa din Crâng nu a reușit să scape de ultima poziție, având doar 7 puncte. Se poate spune că este un nou test dificil pentru antrenorul Eugen Neagoe pe banca tehnică a Gloriei, cu un bilanț de două meciuri și două remize.

Fără îndoială, se anunță un meci disputat și este de așteptat ca în echipa Gloriei să fie mai multe schimbări față de meciul anterior, ținând cont și de noile transferuri făcute de clubul din Crâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 63