„FURATUL MIRESEI”, ÎNCHEIAT … DE POLIȚIȘTI! VIDEO.

0
52

Ziua nunții este ceva la care orice femeie visează și nu este completă fără furatul miresei. Totuși, pentru o mireasă din Brăila, evenimentul a fost ,,stricat” de către polițiștii buzoieni.  Tânăra avea petrecerea de căsătorie într-un local din Gălbinaşi și a dorit ca momentul respectiv să fie unul desprins din filmele de acțiune, cu mascați înarmați. Dar … distracția cu pricina a fost imediat taxată sâmbătă noapte, de către polițiști mai ales pentru că protagoniștii, mascaţi purtând scuturi și arme false, s-au manifestat …zgomotos, fix pe străzile din municipiul Buzău.

Polițiștii au oprit mașina pentru control deoarece, pe timpul deplasării, persoanele respective erau ieșite din spațiul special amenajat în autoturism. Astfel, au fost descoperiți 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din București, Prahova și Tulcea. În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că tinerii reprezentau o firmă care se ocupa și cu alte ,,activităţi recreative și distractive”… Momentul planificat ar fi făcut parte din desfășurarea unor elemente de tradiție, în contextul evenimentului.

La final, bărbații mascați și cu ,,mitralierele” în mâini au fost sancționați cu 2-3 puncte amendă și cu aproape 500 de lei, pentru că au încălcat regulile și au circulat stând în afara mașinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 51